De individuele re-integratie overeenkomst

De individuele re-integratie overeenkomst

Wanneer u een WGA uitkering heeft, of een uitkering vanuit de WAO, de WAZ of  de Wajong en UWV aangeeft dat er een
re-integratietraject nodig is om u weer aan het werk te helpen dan kunt u hulp krijgen van UWV, of daar zelf mee aan de slag gaan.

Wanneer u een goed beeld heeft over de wijze waarop u weer aan het werk kunt komen, of een goed bedrijf kent dat u kan helpen bij uw re-integratie, dan is een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) misschien iets voor u.

Met een IRO kunt u zelf kiezen hoe u aan uw re-integratie gaat werken. Bijvoorbeeld met een stage, een sollicitatietraining of scholing.

Wanneer u met een IRO aan uw re-integratie wilt gaan werken dan moet u dit melden bij de werkcoach  of arbeidsdeskundige van UWV. U moet vervolgens uw plannen bij UWV bekend maken. Wat wilt u, en hoe gaat u dat bereiken.

Een goed re-integratieplan kunt u samen met een re-integratiebureau opstellen. Dat geeft de meeste kans van slagen. Wanneer de aanvraag van de IRO wordt goedgekeurd kunt u vervolgens met het door u gekozen re-integratiebureau aan de slag. 

Lees alles over de Individuele Re-integratie Overeenkomst bij UWV

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook