Totaal verlies service

Totaal verlies service

Een ongeval is een ingrijpende gebeurtenis en kan er de oorzaak van zijn dat u plotseling geen auto meer heeft. Een vervelende situatie. Een gedwongen zoektocht naar een goede auto is misschien wel het laatste waar u dan op zit te wachten.

Het gebeurt regelmatig dat iemand na een ongeval te horen krijgt dat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. Wanneer dat het geval is, worden niet de reparatiekosten vergoed, maar wordt de waarde uitgekeerd die de auto nog had. Dit wordt schadevergoeding op basis van dagwaarde genoemd.

Bij schadevergoeding op basis van dagwaarde wordt het "wrak" aan een opkoper verkocht en krijgt u de opbrengst daarvan plus een schadevergoeding van de verzekeraar. Voor dat bedrag moet u dan weer net zo’n goede auto zien te vinden.

Graag bieden wij u hulp bij het vinden van een auto. De totaal verlies service. Een dienst die mogelijk wordt gemaakt door Stichting hulp na ongeval en Carmediation®.

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval, of kent u iemand die een ongeval is overkomen? Neem dan contact op met ons op zodat wij in overleg met u de beste auto voor u kunnen gaan zoeken.  Copyright © 2018. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook