Verlies verwerken

Verlies verwerken

Als de uitvaart achter de rug is, komt de rouwverwerking. Iedereen zal dit op zijn of haar eigen manier doen omdat het voor iedereen anders zal zijn.

Rouwen is iets wat iemand door moet maken na een verlies van iemand die tijdens zijn of haar leven een bijzondere plaats heeft ingenomen. Dat kan een partner, een kind, een ouder of een hele goede vriend of vriendin zijn.

Het verlies door de dood is een ingrijpende ervaring, misschien wel de moeilijkste waar we in het leven voor komen te staan. De gevolgen kunnen ook heel intens zijn. Rouw kan zich uiten in lichamelijke klachten, in heftige emoties of in sociale problemen.

In de rouwperiode kan de huisarts een heel belangrijke rol spelen. Hij kan snel inschatten of de problemen door de rouwverwerking komen of niet. Vooral bij een onverwacht overlijden zoals door een ongeval voelt men zich vaak overvallen door het plotselinge overlijden. Er is geen moment geweest om afscheid te kunnen nemen.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook