Verklaring van erfrecht

Verklaring van erfrecht

De verklaring van erfrecht is de verklaring van de notaris waarin o.a. staat welke personen erfgenaam zijn. Ook wordt hierin vermeld of de overledene een testament heeft gemaakt.

De verklaring van erfrecht is vereist om over de bankrekeningen van de overledene te kunnen beschikken in het geval dat de bank de rekeningen na het overlijden heeft geblokkeerd. Er zijn veel meer gevallen waarbij de verklaring van erfrecht noodzakelijk is.

Als u naar de notaris gaat om een verklaring van erfrecht te laten maken, zorgt u dan dat u uw legitimatiebewijs en de verklaring van overlijden bij u heeft hebt. Vraag de notaris welke informatie u nog meer dient te verstrekken voor de afwikkeling van een nalatenschap.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook