Informatie over cremeren

Informatie over cremeren

De keuze voor een bepaald crematorium is vrij. Ieder crematorium heeft zijn eigen mogelijkheden en het is raadzaam u daarover te laten informeren door de uitvaartondernemer.

Voor de as bestemming zijn diverse mogelijkheden. U kunt er voor kiezen de as te laten verstrooien boven zee of over land of op een dierbare plek. Ook een blijvende plaats is mogelijk, zoals in een columbarium of in een (urnen)graf bij een crematorium of op een begraafplaats. Er kan ook voor gekozen worden de as thuis te bewaren en deze te laten verwerken in een sieraad.

Het is wettelijk bepaald dat de as na de crematie minimaal een maand in het crematorium bewaard dient te worden. Na deze maand kan aan de as de gewenste bestemming worden gegeven.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook