het testament

Het testament

Een testament is een belangrijk hulpmiddel om het afwikkelen van de nalatenschap in de toekomst gemakkelijk te laten verlopen. Het is verstandig om tijdig een specialist in te schakelen en na te denken over alle mogelijkheden.

Ook de benoeming van een executeur (testamentair) kan een hoop ellende voorkomen. De overgang van een vermogen na het overlijden is een ingewikkelde zaak en de notaris kan u daarbij helpen.

De kosten voor het regelen of afwikkelen van een nalatenschap zijn afhankelijk van de mate van complexiteit van de nalatenschap.

Een testament maken is één van de belangrijkste handelingen die te maken hebben met het regelen van uw nalatenschap. Wanneer u precies wilt regelen wat er na uw overlijden gebeurt met uw nalatenschap, dan zult u een testament moeten maken.

Met een testament kunt afwijken van de wettelijke regels die staan vermeld in het erfrecht.

Het maken van een testament is iets wat men vanaf 16 jaar zelf kan doen. Om zaken goed te regelen is het verstandig om een testament te laten opstellen door de notaris.Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook