Discussie met de tegenpartij

Discussie met de tegenpartij

Wanneer er geen aansprakelijkheid wordt erkend kunt u met een deskundig belangenbehartiger overleggen of het een juist standpunt is. Een belangenbehartiger (advocaat of register expert) kan met u de mogelijkheden bespreken om de aansprakelijkheid alsnog aangetoond te krijgen.

Soms komen partijen er samen niet uit en moet een zaak aan de rechter worden voorgelegd. Een procedure heeft een risico in zich. Wanneer u niet in het gelijk gesteld wordt kan u geconfronteerd worden met een rekening van de advocaat.

Schrikt u niet van berichten over een mogelijke afwijzing van aansprakelijkheid. Laat u daar niet door leiden bij het maken van keuzes. De praktijk wijst uit dat in 90% van de zaken een beslissing over de aansprakelijkheid en de schadevergoeding genomen kan worden zonder tussenkomst van een rechter.

Een deskundig belangenbehartiger is goed op de hoogte van de wet en regelgeving en kan u dus vooraf goed adviseren over uw rechten. Vraag bij twijfel een second opinion aan bij een andere deskundige.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook