hulp na ongeval

Over ons

Wanneer iemand betrokken raakt bij een ongeval kan dat de dagelijkse gang van zaken abrupt ontregelen. In zo’n situatie hebben het slachtoffer en zijn gezin vaak behoefte aan informatie en ondersteuning. Dan komt er rust en kan een slachtoffer zich richten op revalidatie en re-integratie. 

Informatie & Dienstverlening

Hulp na Ongeval staat voor informatie & dienstverlening. Wij zijn actief via onze Stichting en via onze Helpdesk.

Stichting hulp na ongeval is een privaat initiatief en zet zich in voor het optimaliseren van de informatieverstrekking en dienstverlening ten behoeve van slachtoffers. De website hulpnaongeval.nl is een initiatief van Stichting hulp na ongeval.

Met hulpnaongeval.nl bieden wij een bron van informatie over alle zaken en instanties die na een ongeval belangrijk kunnen zijn. Naast de algemene informatie brengt de website dienst-, hulp- en zorgverleners in beeld die specifieke informatie aanbieden of concreet kunnen helpen. Met hulpnaongeval.nl bieden wij een informatief platform met instanties en dienstverleners die behulpzaam kunnen zijn in de verschillende fases na een ongeval.

De Hulp na Ongeval helpdesk:


De helpdesk is een initiatief van I.D. Beheer BV.  Met de Hulp na Ongeval helpdesk (www.hulpnaongeval.com) bieden wij u één loket waar u alle hulp kunt verkrijgen. Na een ongeluk, bij ziekte of een andere situatie. Via onze helpdesk is een landelijk netwerk van toonaangevende specialisten op het gebied van gezondheidszorg, welzijn, verzuimbegeleiding en juridische bijstand bereikbaar. Specialisten die zich inzetten voor het welzijn van slachtoffers.

Het bieden van Hulp na Ongeval®.                                                          Traumaverwerking

                                              Uitvaart                      Schadeherstel  
                                                                                   
                               Verzekeringen                                Verpleging/ zorg
                                                         hulpnaongeval®
                                Re-integratie                                 Huishoudelijke hulp 

                                       Hulpmiddelen                   Juridische hulp

                                                              Revalidatie


De dienstverlening die als Hulp na Ongeval® wordt geboden richt zich op bieden van (juridische) ondersteuning (casemanagement), het realiseren van de benodigde hulp en zorg en begeleiding bij revalidatie en re-integratie. 

De deelnemende deskundigen zijn onafhankelijk, werken oplossingsgericht en hebben de terugkeer naar een zo zelfstandig mogelijk functioneren van het slachtoffer als doel.

 
Bereikbaarheid:
 

Ten behoeve van de dienstverlening is een telefonische helpdesk ingericht. De helpdesk coördineert en ondersteunt bij de uitvoering van de hulpvraag en is bereikbaar via 088 - 456 0123

Hulp na Ongeval® 

Met het bieden van Hulp na Ongeval ® geven wij slachtoffers in een vroeg stadium ondersteuning en maken wij hen wegwijs in de wereld van recht en regelgeving. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?  Neem gerust even contact op via ons service center 088 - 456 0123 of kantoor.  


Hulp na Ongeval

I.D. Beheer BV
Stationsstraat 46 
6861 XW Oosterbeek
Tel: 026 - 382 82 08

Post: Postbus 175, 6860 AD XW OosterbeekHulp na Ongeval is opgericht door Mark Veenstra. Als letselschadespecialist heeft Mark inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de afhandeling van letselschade. Mark is eigenaar van Veenstra Letselschade en is gespecialiseerd in schaderegeling bij letselschade, schadebegroting, loonschade (voor werkgevers), aansprakelijkheidsvraagstukken, toedrachtsonderzoek en meer. Met de Hulp na Ongeval helpdesk wordt door Mark Veenstra een serviceproduct geboden dat zich richt op juridische ondersteuning en het realiseren van de benodigde hulp-, zorg en ondersteuning na een ongeval. Mark Veenstra heeft een inschrijving als Register Expert Personenschade in het Register van het NIVRE, het Nederlands Instituut van Register Experts en is aangesloten bij de beroepsvereniging NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars.
Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook