Thuiszorgwinkel

Bij de thuiszorgwinkel kunt u hulpmiddelen, verpleeg- en comfortmiddelen lenen, huren en kopen. De artikelen zijn erop gericht het leven makkelijker te maken. Het aanbod varieert van kleine hulpmiddelen tot rollators, krukken en seniorenfauteuils tot borstkolven, hometrainers en sportbandages.

De uitleenservice is voor iedereen in Nederland beschikbaar. De kosten worden vergoed uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). U kunt maximaal 6 maanden de hulpmiddelen gratis lenen. De uitleentermijn wordt door de wijkverpleegkundige, de wijkziekenverzorgende of door de medewerker van de thuiszorgwinkel vastgesteld.

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook