Het traumacentrum

Een traumacentrum is een ziekenhuis waar 24 uur per dag speciaal opgeleide artsen aanwezig zijn of opgeroepen kunnen worden om spoedeisende hulp te verlenen.

Bij een traumacentrum  kunnen slachtoffers met ernstige letsels altijd door een specialist worden geholpen. Het traumacentrum is er voor slachtoffers met zeer ernstige verwondingen. Het gaat om letsel waarvoor bij de eerste behandeling specialistische hulp nodig is.

Bij een traumacentrum wordt gewerkt met een Mobiel Medisch Team. Een team dat per auto (ambulance) of helikopter (de traumaheli) ter plaatse kan komen.

Het mobiel medisch team dat met de traumaheli kan worden uitgezonden bestaat uit een arts, een piloot en een verpleegkundige. De snelheid en deskundigheid van het mobiel medisch team maakt het mogelijk om een slachtoffer al op de plaats van het ongeval specialistische medische hulp te geven.

 

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook