Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie? 

De fysiotherapeut is een bewegingsspecialist. De therapie van de fysiotherapeut is gericht op bewegingsadvies. De fysiotherapeut helpt u door middel van oefeningen weer zo optimaal (verantwoord) mogelijk te gaan bewegen of te leren omgaan met de beperkingen.

De fysiotherapeut werkt met een behandelplan.  Omdat elk mens uniek is, is het behandelplan maatwerk. Het aantal behandelingen dat u moet ondergaan is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.

Een behandeling bij de fysiotherapeut duurt een half uur tot een uur, en kan bestaan uit een adviesgesprek (informatie), oefenen, spierkrachttraining, het voorzien in hulpmiddelen en/of een massage.

Een vorm van spierkrachttraining (revalidatie) is fysiofitness. Dit is een vorm van bewegen zoals sportcentra die ook aanbieden.

Bij fysiofitness wordt gewerkt met persoonlijke trainingsschema dat  is afgestemd op uw specifieke mogelijkheden en/of klachten.  

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook