Tips

Tips

Regelhulp.nl

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport geeft via haar site www.regelhulp.nl een goed overzicht van alle mogelijkheden in de hulp- en zorgverlening. Op de site regelhulp treft een compleet overzicht aan van de zorg en hulp die vanuit de Wmo en AWBZ geboden kan worden en kunt u dit aanvragen.

Zorgbelang Nederland: 

Zorgbelangorganisaties behartigen de belangen van zorgvragers en zetten zich in voor de kwaliteit van de zorg.

Er zijn 13 Zorgbelangorganisaties in Nederland. Samen met de landelijke patiëntenorganisaties zijn de organisaties verbonden via Zorgbelang Nederland. Bij een Zorgbelangorganisatie kunt u onder andere terecht voor belangenbehartiging bij bezwaarprocedures en ondersteuning bij klachtenprocedures.  

Belastingdienst:

Op de site van De Belastingdienst vindt u informatie over aftrekposten. Bepaalde ziektekosten mag u aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. U betaalt daardoor minder belasting. Ook hebt u mogelijk recht op een tegemoetkoming in uw zorgkosten.  

COLUMN hulpnaongeval

Deskundigen aan het woord       
Wilt u op de hoogte blijven wat onze specialisten van Hulpnaongeval.nl u te vertellen hebben ? klikt u dan op lees meer om de columns te lezen Lees meer...

PAGINA IN BEELD hulpnaongeval

Recht op Schadevergoeding?    
Wanneer iemand een fout maakt waardoor een ander schade lijdt, of iemand niet doet wat hij of zij wel zou hebben moeten doen om een... Lees meer...Copyright © 2019. Hulp na Ongeval. | Ontwikkeling & Realisatie Media Vision Studios.
Hulp Na Ongeval Facebook
Hulp na Ongeval Twitter
Find us on Facebook